Ταπέτα εσωτερικού χώρου

Ζώνες καθαρισμού με ταπέτα κατάλληλα για εσωτερικούς χώρους υψηλής ποιότητας και προσδιαγραφών. Ιδανικά για επαγγελματικούς χώρους, διαθέσιμα σε πολλές διαστάσεις αλλά και σε ρολό φάρδους 2m. Η ίνα του πέλους έχει την ιδιότητα να κατακρατεί την σκόνη και την υγρασία, ενώ έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και καθαρίζεται εύκολα. Διαθέτει υπόστρωμα από PVC και επιδέχεται τελιώματα.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • DIMENSION 01
  Οι ζώνες καθαρισμού τύπου DIMENSION είναι υψηλής ποιότητας και αντοχής, κατάλληλα για επαγγελματικούς χώρους μεγάλης κυκλοφορίας, όπως πολυκαταστήματα, εμπορικά κέντρα, εταιρείες, ξενοδοχεία κλπ. Είναι κατασκευασμένα με τεχνολογία πλέξης δυο ειδών ίνας, για να συνδιάζει κατακράτηση σκόνης και υγρασί..
  Χωρίς ΦΠΑ: 75,61€ 93,00€
 • DURA
  Πατάκια εξώπορτας υψηλής αντοχής με ελαστικό αντιολησθιτικό υπόστρωμα, ιδανικά για κάθε σπίτι αλλά και για τον επαγγελματικό σας χώρο. Διαθέσιμα σε πολλές διαστάσεις και χρώματα. Τα πατάκια είναι ανθεκτικά, καθαρίζονται εύκολα με νερο και απλό σαπούνι ενώ είναι και πολύ οικονομικά.  ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 5,28€ 6,49€
 • LEYLA
  Πατάκια εξώπορτας υψηλής αντοχής με ελαστικό αντιολησθιτικό υπόστρωμα, ιδανικά για κάθε σπίτι αλλά και για τον επαγγελματικό σας χώρο. Διαθέσιμα σε πολλές διαστάσεις και χρώματα. Τα πατάκια είναι ανθεκτικά, καθαρίζονται εύκολα με νερο και απλό σαπούνι ενώ είναι και πολύ οικονομικά. Έπίσης διατίθοντα..
  Χωρίς ΦΠΑ: 5,28€ 6,49€
 • PRISMA
  Ζώνες καθαρισμού με ταπέτα κατάλληλα για εσωτερικούς χώρους υψηλής ποιότητας και προσδιαγραφών. Ιδανικά για επαγγελματικούς χώρους, διαθέσιμα σε πολλές διαστάσεις και χρώματα. Η ίνα του πέλους έχει την ιδιότητα να κατακρατεί την σκόνη και την υγρασία, ενώ έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και καθαρίζεται εύ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 37,30€ 45,88€
 • VECO
  Πατάκια εξώπορτας υψηλής αντοχής, με ίνα από πολυαμίδιο  με ελαστικό αντιολησθιτικό υπόστρωμα, ιδανικά για κάθε σπίτι αλλά και για τον επαγγελματικό σας χώρο. Διαθέσιμα σε πολλές διαστάσεις και χρώματα. Τα πατάκια είναι ανθεκτικά, καθαρίζονται εύκολα με νερό και απλό σαπούνι. Τα πατάκ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 24,39€ 30,00€