Τάπητας Καουτσούκ

Δάπεδα από καουτσούκ, υψηλής αντοχής, ιδανικά για σκληρές συνθήκες, με πάχος 3mm, πλάτος ρολού στο 1m και μήκος 30m. Είναι πολύ ανθεκτικά, αντιολιθητικά και κατάλληλα για επαγγελματικούς αλλά και αθλητικούς χώρους λόγω και της αντικραδασμικής του ιδιότητας, όπως, γυμναστήρια, επαγγελματικές κουζίνες, μπάνια, λεοφωρεία, ράμπες κλπ. Διατίθονται σε διάφορα σχέδια κατόπιν παραγγελίας.  

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • HILIORIGO
  Δάπεδο από καουτσούκ τύπου Χιλιόριγο, υψηλής αντοχής, ιδανικά για σκληρές συνθήκες, με πάχος 3mm και πλάτος ρολού στο 1m. Είναι πολύ ανθεκτικά, αντιολιθητικά και κατάλληλα για επαγγελματικούς αλλά και αθλητικούς χώρους λόγω και της αντικραδασμικής του ιδιότητας, όπως, γυμναστήρια, επα..
  Χωρίς ΦΠΑ: 16,26€ 20,00€
 • KIPSELI
  Τα πατάκια από καουτσούκ τύπου Κυψέλη, είναι πολύ ανθεκτικά, κατάλληλα για επαγγελματικούς χώρους όπου υπάρχουν πολλά νερά, όπως κουζίνες αποδυτήρια, πισίνες, σκάφη, εστιατόρεια κλπ. Έχουν πάχος 22mm, ενώ διατίθονται σε τυποποιημένες διαστάσεις ταπέτων αλλά και σε επιθυμητές διαστάσεις, αφού ενώνοντ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 4,23€ 5,20€
 • KRITHARAKI
  Δάπεδο από καουτσούκ τύπου Κριθαράκι, υψηλής αντοχής, ιδανικά για σκληρές συνθήκες, με πάχος 3mm και πλάτος ρολού στο 1m. Είναι πολύ ανθεκτικά, αντιολιθητικά και κατάλληλα για επαγγελματικούς αλλά και αθλητικούς χώρους λόγω και της αντικραδασμικής του ιδιότητας, όπως, γυμναστήρια, επα..
  Χωρίς ΦΠΑ: 16,26€ 20,00€
 • LAMARINA
  Δάπεδο από καουτσούκ τύπου Λαμαρίνα, υψηλής αντοχής, ιδανικά για σκληρές συνθήκες, με πάχος 3mm και πλάτος ρολού στο 1m. Είναι πολύ ανθεκτικά, αντιολιθητικά και κατάλληλα για επαγγελματικούς αλλά και αθλητικούς χώρους λόγω και της αντικραδασμικής του ιδιότητας, όπως, γυμναστήρια, επαγ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 16,26€ 20,00€
 • LIO
  Δάπεδο από καουτσούκ, υψηλής αντοχής, ιδανικά για σκληρές συνθήκες, με πάχος 3mm και πλάτος ρολού στο 1m. Είναι πολύ ανθεκτικά, αντιολιθητικά και κατάλληλα για επαγγελματικούς αλλά και αθλητικούς χώρους λόγω και της αντικραδασμικής του ιδιότητας, όπως, γυμναστήρια, επαγγελματικές κουζ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 16,26€ 20,00€
 • RIGA
  Δάπεδο από καουτσούκ τύπου Ρίγα αραιή, υψηλής αντοχής, ιδανικά για σκληρές συνθήκες, με πάχος 3mm και πλάτος ρολού στο 1m. Είναι πολύ ανθεκτικά, αντιολιθητικά και κατάλληλα για επαγγελματικούς αλλά και αθλητικούς χώρους λόγω και της αντικραδασμικής του ιδιότητας, όπως, γυμναστήρια, επ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 16,26€ 20,00€
 • RIGA 2
  Δάπεδο από καουτσούκ τύπου Ρίγα χοντρή, υψηλής αντοχής, ιδανικά για σκληρές συνθήκες, με πάχος 3mm και πλάτος ρολού στο 1m. Είναι πολύ ανθεκτικά, αντιολιθητικά και κατάλληλα για επαγγελματικούς αλλά και αθλητικούς χώρους λόγω και της αντικραδασμικής του ιδιότητας, όπως, γυμναστήρια, ε..
  Χωρίς ΦΠΑ: 16,26€ 20,00€
 • TAPA
  Δάπεδο από καουτσούκ τύπου Τάπα, υψηλής αντοχής, ιδανικά για σκληρές συνθήκες, με πάχος 3mm και πλάτος ρολού στο 1m. Είναι πολύ ανθεκτικά, αντιολιθητικά και κατάλληλα για επαγγελματικούς αλλά και αθλητικούς χώρους λόγω και της αντικραδασμικής του ιδιότητας, όπως, γυμναστήρια, επαγγελμ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 16,26€ 20,00€