Εκκλησιαστικοί

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία εκκλησιαστικών διαδρόμων, με τον δικέφαλο αετό, με τον Μαίανδρο και άλλα Βυζαντινά σχέδια. Με σεβασμό στην Χριστιανική παράδοση, ντύνουμε τις εκκλησίες με υφαντούς διαδρόμους που θα στολίσουν οποιονδήποτε Ναό.

 

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ANTIQUE N4
  Ένας υφαντός διάδρομος με το κλασικό και διαχρονικό σχέδιο BUCHARA, με έντονα ανεξίτηλα χρώματα και με μεγάλη αντοχή στην φθορά και την χρήση. Το πλάτος του είναι 70cm και το μήκος του επιθυμητό. Καθαρίζεται και πλένεται εύκολα χωρίς να αφήνει χνούδια. Υπάρχει η δυνατότητα να κοπεί και για σετ κρεβα..
  Χωρίς ΦΠΑ: 11,38€ 14,00€
 • ANTIQUE S3
  Ένας υψηλής ποιότητας διάδρομος εκκλησιαστικός με σχέδιο τον Βυζαντινό Δικέφαλο, με ανεξίτηλα χρώματα και μεγάλη αντοχή στην φθορά και την χρήση. Καθαρίζεται και πλένεται εύκολα, χωρίς να αφήνει χνούδια. Το πλάστος του είναι 80cm, αλλά διατίθεται και σε πλάτη 70cm και 1m, κατόπιν παραγγελίας, ενώ το..
  Χωρίς ΦΠΑ: 13,82€ 17,00€
 • CORDOBA_432
  Ένας υφαντός διάδρομος υψηλής ποιότητας, με το κλασικό και διαχρονικό σχέδιο, με έντονα ανεξίτηλα χρώματα και με μεγάλη αντοχή στην φθορά και την χρήση. Το πλάτος του είναι 70cm και το μήκος του επιθυμητό. Καθαρίζεται και πλένεται εύκολα χωρίς να αφήνει χνούδια. Υπάρχει η δυνατότητα να κοπεί και για..
  Χωρίς ΦΠΑ: 20,00€ 24,60€
 • CORDOBA_R
  Ένας υφαντός διάδρομος υψηλής ποιότητας, με το κλασικό και διαχρονικό σχέδιο BUCHARA, με έντονα ανεξίτηλα χρώματα και με μεγάλη αντοχή στην φθορά και την χρήση. Το πλάτος του είναι 80cm και το μήκος του επιθυμητό. Καθαρίζεται και πλένεται εύκολα χωρίς να αφήνει χνούδια. Υπάρχει η δυνατότητα να κοπεί..
  Χωρίς ΦΠΑ: 22,76€ 27,99€