Καθαρισμός, Φύλαξη και Υπηρεσίες

      

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΥΛΑΞΗ ΧΑΛΙΩΝ ΜΟΚΕΤΩΝ

Ο καθαρισμός και η φύλαξη του χαλιού σας είναι απαραίτητα εργαλεία, ώστε να διασφαλίσετε αφενός την μακροζωία του χαλιού σας και αφετέρου την υγιεινή του χώρου σας, αλλά κυρίως να διασφαλίσετε ένα καθαρό και υγειές περιβάλλον για τους δικούς σας ανθρώπους.

Η πιστοποιημένη διαδικασία που ακολουθούμε για τον καθαρισμό και την απολύμανση του χαλιού σας από την στιγμή που θα εισέλθει στις εκσυγχρονισμένες εγκαταστάσεις μας είναι η εξής:

1) Τίναγμα, για την αφαίρεση όλης της σκόνης, μέχρι το βάθος της ίνας. (Κόκκοι σκόνης στην ίνα του χαλιού είναι η κύρια αιτία φθοράς του πέλους).

2) Ξελέκιασμα από συγκεκριμένους ‘’σκληρούς’’ λεκέδες, ή τοπικά πατήματα (μικρές περιοχές που πάτιουνται επίμονα).

3) Καθαρισμός και ‘’λεύκανση’’ των κροσσιών, που θεωρούνται ‘’ο καθρέφτης του χαλιού’’.

4) Πλύσιμο και η απολύμανση, σε νέας γενιάς ηλεκτρονικά πλυντήρια, με σειρά ειδικών προγραμμάτων, για κάθε είδος τάπητα, με οικολογικά, βιοδιασπώμενα σαπούνια με κρυσταλλική σύνθεση.

5)  Ολοκληρωμένο ξέβγαλμα, για την εξουδετέρωση καταλοίπων, που φθείρουν το χαλί, με αποτέλεσμα να το κρατούν καθαρό και φρέσκο για μεγαλύτερο διάστημα.

6) Αποστράγγιση του νερού, σε φυγοκεντρικά στυπτήρια, πετυχαίνοντας πεντακάθαρα χαλιά χωρίς ατυχήματα. (ξεβάμματα, κιτρινίλες κ.α.)

7) Τελικό στέγνωμά τους σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, όπου προστατεύονται από τις ηλιακές ακτίνες UV, αλλά φυσικά αεριζόμενα για να αποκτούν ζωντανά χρώματα και άρωμα φρεσκάδας.

8) Τελικός έλεγχος, για άριστη ποιότητα καθαρισμού και η συσκευασία σε κατάλληλα προστατευτικά καλλύματα.

9) Αποθήκευσή στις ειδικά διαμορφωμένες αποθήκες μας, αποστειρωμένες και με σταθερές συνθήκες περιβάλλοντος.

Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον καθαρισμό και την φύλαξη των χαλιών ή τον μοκετών, προσφέρουμε μέσω του συνεργάτη μας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, πιστοποιημένες και φιλικές προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Εμπιστευτείτε τα χαλιά σας στους ειδικούς, για να εξασφαλίσετε το βέλτιστο αποτέλεσμα στις καλύτερες τιμές. Αναλαμβάνουμε όλα τα χαλιά, συνθετικά μηχανής, μάλλινα, χειροποιήτα, ψάθες, μοκέτες, φλοκάτες, διαδρόμους, όπως επίσης αναλαμβάνουμε και τον καθαρισμό για πάπλωμα, κουβέρτες, στρώματα, μαξιλάρια, καθώς και τον επιτόπου καθαρισμό.

                                                                            ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ:

                                           ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ                         ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ-ΦΥΛΑΞΗ

ΧΑΛΙΑ ΜΗΧΑΝΗΣ                    4,50€ +ΦΠΑ                                                      5,50€ +ΦΠΑ

ΧΑΛΙΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ              6,50€ +ΦΠΑ                                                      7,50€ +ΦΠΑ

Ελάχιστη χρέωση: 20€ +ΦΠΑ 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

- Για ποσότητες πάνω από 25 τ.μ. ΔΩΡΟ Η ΦΥΛΑΞΗ

- Με προπληρωμή ΔΩΡΟ Η ΦΥΛΑΞΗ

-Για ποσότητες πάνω από 25 τ.μ. ΕΚΠΤΩΣΗ 10%

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΑΛΟΝΙΟΥ

Τέλος αναλαμβάνουμε με άψογα αποτελέσματα τον επιτόπου καθαρισμό του σαλονιού σας, είτε διαθέτετε δερμάτινο σαλόνι είτε απλό, μονόχρωμο ή όχι, με δύσκολους λεκέδες ή ακόμα και μούχλα, εμείς έχουμε την λύση. Με τεράστια εμπειρία, με τα σωστά εργαλεία που μόνο ένας επαγγελματίας γνωρίζει να τα χρησιμοποιεί, θα κάνουμε το σαλόνι σας να φαίνεται καινούριο. Επικοινωνήστε μαζί μας και το εξειδικευμένο συνεργείο μας θα σας επισκεφτεί στον χώρο σας δωρεάν και θα σας συμβουλεύσει με ακρίβεια και επαγγελματισμό ότι ακριβώς χρειάζεται το σαλόνι σας.

Επίσης αναλαμβάνουμε, την αδιαβροχοποίηση ταπετσαριών επίπλων, εξειδικευμένη υπηρεσία που προστατεύει τις υφασμάτινες επιφάνειες από λιπαρούς και υδατοδιαλυτούς λεκέδες, ξεθωριάσματα, αποχρωματισμούς κ.α. όπως και την υποαλλεργική προστασία με allergyshield, η οποία προστατεύει, ειδικά τις ευπαθής ομάδες, παιδιά, ηλικιωμένους, αλλεργικούς, εγκύους από αλλεργιογόνους παράγοντες που αναπτύσσονται στις υφασμάτινες επιφάνειες.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ

Ο βιολογικός καθαρισμός των στρωμάτων είναι απαραίτητο να γίνεται ΣΩΣΤΑ και ΤΑΚΤΙΚΑ, αφού χωρίς να το γνωρίζουμε στο στρώμα μας, όσο τακτικοί και καθαροί να είμαστε κατοικούν ακάρεα, αυγά, νεκρά κύττάρα, τρύχες, μύκητες μούχλας, κ.α. τα οποία προκαλούν αλλεργίες στο αναπνευστικό και δερματικές λοιμώξεις. Ο αερισμός των στρωμάτων ή το σκούπισμα με την απλή οικιακή ηλεκτρική σκούπα είναι καλό να γίνονται αλλά δεν λύνουν το πρόβλημα.

Η λύση?? Ελάτε σε εμάς που είμαστε ειδικοί και με επαγγελματική εκπαίδευση στον βίοκαθαρισμό στρωμάτων για να σας λύσουμε το πρόβλημα. Με χρήση οξυγόνου, ειδικών μηχανών αναρρόφησης με παλμική δόνηση και εκτοξευτήρες ξηρού ατμού, αφαιρούμε πιθανούς λεκέδες (αίμα, ούρα κλπ) στην επιφάνεια του στρώματος, ενώ παράλληλα εξαφανίζουμε ακάρεα, περιττώματα, νεκρά κύτταρα, τρίχες, σωματίδια σκόνης, εξασφαλίζοντας έναν ασφαλή ύπνο.

Ο χρόνος βιοκαθαρισμού κυμαίνεται από 30 - 50 λεπτά, ενώ ενδείκνυται να γίνεται τουλάχιστον μια φορά το χρόνο ή σε περίπτωση που υπάρχουν κατοικίδια στο σπίτι κάθε 6-8 μήνες.

Ρωτήστε μας για το κόστος, το οποίο όμως είναι πολύ μικρό σε σχέση με τα προβλήματα υγείας που μπορεί να προκαλέσει ένα βρώμικο στρώμα σε όλη την οικογένεια.   

ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΧΑΛΙΩΝ

Αναλαμβάνουμε να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα έχει το χαλί σας ή η μοκέτα σας με άψογα αποτελέσματα και λογικές τιμές. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι:

-          Ρέλιασμα

-          Κόψιμο και ρέλιασμα

-          Τοποθέτηση κρόσσι

-          Αντικατάσταση κρόσσι

-          Αδιαβροχοποίηση

-          Πλαστικοποίηση με υπόστρωμα

Επικοινωνήστε μαζί μας και οι έμπειροι συνεργάτες μας θα σας δώσουν λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημά σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ

Η τοποθέτηση της μοκέτας ή του δαπέδου στον χώρο σας είναι πολύ συμαντικά, ώστε το αποτέλεσμα να είναι το ιδανικό για εσάς. Με το έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο μας, ερχόμαστε στον χώρο σας, πραγματοποιούμε δωρεάν επιμέτρηση του χώρου που χρειάζεται να καλύψετε, σας προτείνουμε την καταλληλότερη αλλά και την οικονομικότερη λύση και πραγματοποιούμε την τοποθέτηση με την εγγύηση που σας προσφέρουμε εδώ και 40 περίπου χρόνια.

Αναλαμβάνουμε επίσης την αποξήλωση της παλιά σας μοκέτα ή δαπέδου, εάν αυτό είναι απαραίτητο και την τοποθέτηση της καινούριας. Το συνεργείο μας αποτελείτε από δυο τεχνίτες με τεράστια εμπειρία στον χώρο της τοποθέτησης, από έναν μηχανολόγο μηχανικό και από δυο βοηθούς.