ΓΟΥΟΡΝΕΡ

Εμφάνιση: Λίστα / Πλέγμα
Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
 • ΜΠΑΓΚΣ ΜΠΑΝΝΥ
  Ο αστείος και πανέξυπνος ΜΠΑΓΚΣ ΜΠΑΝΝΥ που καθηλώνει και διασκεδάζει μικρούς και μεγάλους, τώρα μπορεί να κάνει παρέα στο παιδί σας στρωνοντάς τον στον χώρο του για ατέλιωτο παιχνίδι. Η μοκέτα είναι βελουτέ και διαθέτει οικολογικό υπόστρωμα υψηλών προδιαγραφών, ενώ χαρίζει την απαραίτητη ασφάλεια στ..
  18,01€
  Χωρίς ΦΠΑ: 14,64€
 • ΝΕΡΑΙΔΕΣ
  Μια μοκέτα υψηλών προδιαγραφών που θα ενθουσιάσει τις μικρές μας φίλες. Με έντονα ανεξίτηλα χρώματα και ανθεκτικό οικολογικό υπόστρωμα, καθαρίζεται πολύ εύκολα, χωρίς να αφήνει χνούδια και διαθέτει μεγάλη αντοχή στην φθορά και την χρήση. Είναι υποαλεργική και αντιστατική, διατηρώντας την ατμόσφ..
  18,01€
  Χωρίς ΦΠΑ: 14,64€
 • ΝΤΑΦΥ
  Η μόνη πάπια που έχει φτάσει μέχρι...το διάστημα, τώρα μπορεί να φτάσει και στο δωμάτιο των παιδιών σας, με αυτή την μοκέτα, να χαρίσει ζεστασιά, διασκέδαση και καθαρή ατμόσφαιρα. Μια υψηλής ποιότητας μοκέτα με οικολογικό υπόστρωμα και διαστάσεις επιθυμητές, ώστε να έχετε την επιλογή να στώσετε το δ..
  18,01€
  Χωρίς ΦΠΑ: 14,64€
 • ΠΕΠΕ
  Διασκεδάστε το παιδί σας, με την μοναδική μοκέτα του ΠΕΠΕ, του χαριτωμένου ασβού που δεν μυρίζει και τόσο ωραία, αλλά είναι καρδιοκατακτητής! Εκτός από διασκεδαστική, αυτή η μοκέτα είναι και ασφαλής για τα παιδιά, αφού είναι υποαλλεργική και διατηρεί την ατμόσφαιρα του χώρου πάντα φρέσκια και καθαρή..
  18,01€
  Χωρίς ΦΠΑ: 14,64€
 • ΤΑΖ
  Ο αγαπημένος ήρωας σχεδόν όλων των παιδιών είναι ο ΤΑΖ, αυτό το συμπαθέστατο τερατάκι που αγαπούν οι μικροί μας φίλοι, τώρα θα μπορούν να τον χαίρονται συνέχεια μέσα στο δωμάτιο τους. Πάντα με ασφάλεια, αφού η μοκέτα είναι υποαλλεργική και απορροφά τις σκόνες, διατηρώντας την ατμόσφαιρά πάντα φρέσκι..
  18,01€
  Χωρίς ΦΠΑ: 14,64€
 • ΤΟΜ Κ ΤΖΕΡΡΥ
  Όταν η γάτα κυνηγάει το ποντίκι ή το αντίθετο! Οι δυο φίλοι ο Τομ και ο Τζέρρυ που μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε, τώρα σε μια εξαιρετικής ποιότητας μοκέτα που θα την χαρούν και θα ενθουσιαστούν οι μικροί μας φίλοι. Διαθέτει οικολογικό υπόστρωμα, είναι υποαλλεργική και αντιστατική, ελεγμένη..
  18,01€
  Χωρίς ΦΠΑ: 14,64€
 • ΤΟΥΙΤΙ
  Επιλέξτε για το δωμάτιο του παιδιού σας τον συμπαθητικό ήρωα των μικρών μας φίλων, τον ΤΟΥΙΤΙ. Δώστε τους την ευκαιρία, μαζί με την ζεστασιά που θα τους προσφέρει η μοκέτα, να έχουν και την διασκέδασή τους. Είναι ελεγμένη για αλλεργίες, είναι αντιστατική και διατηρεί την ατμόσφαιρα του δωματίου πάντ..
  18,01€
  Χωρίς ΦΠΑ: 14,64€
 • ΤΟΥΙΤΙ-ΣΙΛΒΕΣΤΕΡ
  Οι δυο άσπονδοι φίλοι, ο Τουίτι και ο Σιλβέστερ που διασκεδάζουν όλα τα παιδιά, τώρα έχουν την ευκαιρία να τους έχουν μαζί τους και να παίζουν συνέχεια στον χώρο τους. Μια μοκέτα με οικολογικό υπόστρωμα υψηλών προδιαγραφών, με ανεξίτηλα χρώματα και διαστάσεις επιθυμητές. Προσφέρει ζεστασιά και ..
  18,01€
  Χωρίς ΦΠΑ: 14,64€