ΣΙΝΤΕΡΙΝΑ ΚΙΝΤ

Εμφάνιση: Λίστα / Πλέγμα
Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
 • FAIRIES
  Μια υψηλής ποιότητας μοκέτα με την υπογραφή της Ανατόλια που θα γεμίσει χαρά και παιχνίδι όλες τις μικρές μας φίλες που θα την αποκτήσουν. Διαθέτει οικολογικό υπόστρωμα προδιαγραφών, διαστάσεις επιθυμητές, ενώ καθαρίζεται εύκολα χωρίς να αφήνει χνούδια. Είναι υποαλλεργική και απορροφάει την σκόνη τη..
  20,00€
  Χωρίς ΦΠΑ: 16,26€
 • SPIDERMAN
  Ο γνωστός ήρωας μικρών και μεγάλων, ο Spiderman, τώρα θα κάνει παρέα στους μικρούς μας φίλους που θα επιλέξουν αυτή την εξαιρετικής ποιότητας μοκέτα με την σφραγίδα της Ανατόλια. Είναι ελεγμένη και πιστοποιημένη, ώστε να αποτρέπει κάθε είδους αλλεργίες, ενώ παράλληλα κατακρατεί την σκόνη που αιωρείτ..
  20,00€
  Χωρίς ΦΠΑ: 16,26€
 • TWEETY
  Χαρίστε στο παιδί σας μια μοκέτα που θα την ευχαριστηθεί και θα την αγαπήσει με τον συμπαθέστατο ήρωα κινουμένων σχεδίων, τον Τουίτι. Δώστε του την χαρά να περπατάει και να παίζει πάνω σε αυτή την μοκέτα υψηλών προδιαγραφών, που προσφέρει την απαραίτητη ζεστασιά και ασφάλεια για το παιδί σας. Με την..
  20,00€
  Χωρίς ΦΠΑ: 16,26€
 • ΛΕΥΚΑΔΑ
  Η μοκέτα ΛΕΥΚΑΔΑ, είναι μια μοκέτα υψηλών προδιαγραφών με οικολογικό υπόστρωμα, διαθέσιμη σε πολλά χρώματα και σε επιθυμητές διαστάσεις. Επιλέξτε εσείς το χρώμα που ταιριάζει στον χώρο σας και αφήστε όλα τα άλλα σε εμάς. Θα κάνουμε επιμέτρηση στον χώρο σας, αν αυτό είναι απαραίτητο, θα κόψουμε την μ..
  30,00€
  Χωρίς ΦΠΑ: 24,39€