Μπέρμπερ

Μοκέτες ΜΠΕΡΜΠΕΡ, μοναδικές στο είδος τους, με οικολογικό υπόστρωμα αλλά και πλαστικό αντιολισθητικό. Στο κατάστημα μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία μοκετών ΜΠΕΡΜΠΕΡ σε πολύ καλές τιμές. Οι μοκέτες τύπου μπούκλας ΜΠΕΡΜΠΕΡ είναι ιδανικές για κουζίνα, αφού καθαρίζονται εύκολα, είναι μεγάλης αντοχής και δεν λερώνονται εύκολα. Επίσης οι μοκέτες αυτού του τύπου είναι ιδανικές και για επαγγελματική χρήση, ενώ είναι οι πλέον οικονομικές. Οι αναγραφόμενες τιμές αναφέρονται σε €/m2. Για παραγγελίες άνω των 30m2, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • DOMINO_5002717
  Μοκέτα berber, ιδανική για οικιακή ή και επαγγελματική χρήση, διαθέσιμη σε πολλούς χρωματισμούς, με πλάτος 4m και οικολογικό υπόστρωμα. Διαστάσες επιθυμητές κατόπιν παραγγελίας. Το ρέλιασμα της μοκέτας το αναλαμβάνουμε εμείς και είναι δωρεάν.  H αναγραφόμενη τιμή αναφέρεται σε €/m2 ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 16,26€ 20,00€
 • SCORPIO_400
  Η μοκέτα SCORPIO είναι ιδανική για επαγγελματική και για οικιακή χρήση. Είναι μοκέτα υψηλών προδιαγραφών, με οικολογικό υπόστρωμα, με ανεξίτηλα χρώματα και είναι αντιστατική και υποαλεργική. Διατίθεται σε πολλούς χρωματισμούς και σε επιθυμητές διαστάσεις. Το ρέλιασμα της μοκέτας δεν χρεώνεται. ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 12,20€ 15,01€
 • SUPER NOVA_400
  Οι μοκέτες SUPER NOVA είναι ιδανικές για επαγγελματική χρήση, αφού είναι υψηλής αντοχής, εύκολη στην τοποθέτησή της, με οικολογικό υπόστρωμα και ανεξίτηλα χρώματα. Επίσης είναι κατάλληλη για οικιακή χρήση, όπως π.χ. για κουζίνες, γιατί δεν λερώνεται εύκολα, ενώ καθαρίζεται απλά. Διατίθεται σε επιθυμ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 12,20€ 15,01€
 • ΑΤΛΑΣ_200
  Οι μοκέτες ΑΤΛΑΣ είναι ιδανικές για επαγγελματική και οικιακή χρήση. Η τοποθέτηση τους είναι εύκολη, ενώ τα πολλά διαθέσιμα χρώματα είναι ανεξίτηλα. Διαθέτει οικολογικό υπόστρωμα και είναι ανθεκτική στην φθορά και την χρήση. Διατίθεται σε επιθυμητές διαστάσεις, ενώ στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και το..
  Χωρίς ΦΠΑ: 10,57€ 13,00€
 • ΒΕΝΟΥΣ_200
  Οι μοκέτες ΒΕΝΟΥΣ έχουν οικολογικό υπόστρωμα, ανεξίτηλα χρώματα και είναι ανθεκτικές στην φθορά και την χρήση. Ειναι ιδανικές για επαγγελματική και οικιακή χρήση, ενώ διατίθεται σε επιθυμητές διαστάσεις. Είναι πιστοποιημένη, ενώ είναι και αντιστατική και υποαλεργική. Το ρέλι είναι δωρεάν.  ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 10,57€ 13,00€
 • ΜΑΛΤΑ_500
  Οι μοκέτες ΜΑΛΤΑ είναι με χοντρή μπούκλα, ανθεκτικές στην φθορά και την μεγάλη χρήση και ιδανικές για επαγγελματικους χώρους, όπως γραφεία εκθέσεις κλπ. Είναι εύκολη στην τοποθέτηση της, τα χρώματά της είναι ανεξίτηλα, ενώ έχει οικολογικό υπόστρωμα. Διατίθεται σε επιθυμητές διαστάσεις.  H ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 14,63€ 17,99€
 • ΜΠΕΡΛΙΝ_300
  Η μοκέτα ΜΠΕΡΛΙΝ είναι υψηλών προδιαγραφών, με υπόστρωμα είτε οικολογικό είτε πλαστικό αντιολισθητικό, το οποίο δεν φθείρεται και δεν καταστρέφεται. Είναι κατασκευής και προέλευσης Ελληνικής και διατίθεται σε επιθυμητές διαστάσεις. Είναι ιδανική για επαγγελματικούς χώρους αλλά και για οικιακή χ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 16,26€ 20,00€
 • ΟΛΥΜΠΟΣ_600
  Η μοκέτα ΟΛΥΜΠΟΣ είναι μια από τις καλύτερες και πιο ποιοτικές μοκέτες berber της αγοράς. Με την σφραγίδα της ΑΝΑΤΟΛΙΑ, συτή η μοκέτα εγγυάται την μακροχρόνια ανθεκτικότητά της καθώς και την άψογη αισθητική της. Διαθέτει οικολογικό υπόστρωμα και τοποθετείται πολύ εύκολα. Τα χρώματά της είναι ανεξίτη..
  Χωρίς ΦΠΑ: 16,26€ 20,00€
 • ΣΤΑΝΦΟΡΝΤ_300
  Αν θέλετε να συνδιάσετε την υψηλή ποιότητα με την άψογη αισθητική για τον χώρο σας, τότε πρέπει να επιλέξετε την μοκέτα ΣΤΑΝΦΟΡΝΤ, που είναι μια ανάγλυφη μοκέτα προδιαγραφών. Επιλέξτε τον χρωματισμό που σας ταιριάζει και κάντε τον χώρο σας να φαίνεται καινούριος και ανανεωμένος. Διατίθεται σε επιθυμ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 14,63€ 17,99€
 • ΣΤΟΥΝΤΙΟ_300
  Η μοκέτα ΣΤΟΥΝΤΙΟ διατίθεται σε πάρα πολλούς χρωματισμούς. Επιλέξτε αυτόν που σας ταιριάζει και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς. Είναι μια μοκέτα υψηλών προδιαγραφών με μεγάλη αντοχή στην φθορά και την χρήση, κατάλληλη για επαγγελματική αλλά και για οικιακή χρήση, με οικολογικό υπόστρωμα. Καθαρίζ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 12,20€ 15,01€