Παιδικές

Τεράστια ποικιλία σχεδίων σε παιδικές μοκέτες σε διαστάσεις επιθυμητές με οικολογικό υπόστρωμα αλλά και υφαντές που θα ικανοποιούν τις απαιτήσεις των μικρών μας φίλων. Οι παιδικές μοκέτες που διαθέτουμε είναι αυστηρά επιλεγμένες και κατασκευασμένες από μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας με επεξεργασία που προστατεύει από αλλεργίες ή μύκητες. 

 

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • EVOLUTION
  Διασκεδάστε με το παιδί σας, επιλέγοντας την υφαντή μοκέτα EVOLUTION, που είναι υψηλών προδιαγραφών, αντιστατική και υποαλεργική και καθαρίζεται πολύ εύκολα, χωρίς να αφήνει χνούδια. Ο σχεδιασμός της είναι μοναδικός, ενώ τα έντονα και χαρούμενα χρώματά της είναι ανεξίτηλα. Κατάλληλη και για αγοράκια..
  Χωρίς ΦΠΑ: 20,32€ 24,99€
 • FAIRIES
  Μια υψηλής ποιότητας μοκέτα με την υπογραφή της Ανατόλια που θα γεμίσει χαρά και παιχνίδι όλες τις μικρές μας φίλες που θα την αποκτήσουν. Διαθέτει οικολογικό υπόστρωμα προδιαγραφών, διαστάσεις επιθυμητές, ενώ καθαρίζεται εύκολα χωρίς να αφήνει χνούδια. Είναι υποαλλεργική και απορροφάει την σκόνη τη..
  Χωρίς ΦΠΑ: 16,26€ 20,00€
 • HAPPY FEET
  Διασκεδάστε με το παιδί σας, επιλέγοντας την υφαντή μοκέτα HAPPY FEET, που είναι υψηλών προδιαγραφών, αντιστατική και υποαλεργική και καθαρίζεται πολύ εύκολα, χωρίς να αφήνει χνούδια. Ο σχεδιασμός της είναι μοναδικός, ενώ τα έντονα και χαρούμενα χρώματά της είναι ανεξίτηλα. Κατάλληλη και για αγοράκι..
  Χωρίς ΦΠΑ: 20,32€ 24,99€
 • HEARTS
  Δώστε όλη την αγάπη σας στο παιδί σας, χαρίζοντάς του την...καρδιά σας. Μια εκπληκτική παιδική μοκέτα υφαντή γεμάτη καρδιές, με έντονα ανεξίτηλα χρώματα που θα διασκεδάσει τους μικρούς μας φίλους. Είναι ελεγμένη ώστε να προστατεύει και να διατηρεί πάντα καθαρή την ατμόσφαιρα, ενώ καθαρίζεται πολύ εύ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 20,32€ 24,99€
 • LUX 242.6
  Μια παιδική μοκέτα με υπέροχο σχεδιασμό, κατάλληλο για όλους τους μικρούς μας φίλους που θα παίζουν ατελείωτα με τους δρόμους και τον σχεδιασμό αυτής της υπέροχης μοκέτας. Διαθέτει αντιολησθητικό υπόστρωμα υψηλών προδιαγραφών, για μεγαλύτερη ασφάλεια, ενώ είναι υποαλλεργικό ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 16,26€ 20,00€
 • MUSHROOMS
  Μια εκπληκτική μοκέτα για παιδιά, με πυκνή ύφανση και μαλακό πέλος που θα κάνει τους μικρούς μας φίλους να χαίρονται να παίζουν πάνω σε αυτήν. Είναι ελεγμένη, ώστε να μην προκαλεί αλλεργίες και να διατηρεί την ατμόσφαιρα του δωματίου πάντα φρέσκια και καθαρή. Διατίθεται σε διαστάσεις επιθυμητές και ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 20,32€ 24,99€
 • PUZZLE
  Είναι μια παιδική μοκέτα πραγματικό παιχνίδι! Χαρίστε στο παιδί σας την ζεστασιά που χρειάζεται, ενώ παράλληλα κάντε το να χαρεί με αυτή την υφαντή μοκέτα PUZZLE, που διαθέτει έντονα ανεξίτηλα χρώματα, πυκνή ύφανση και πέλος μαλακό ώστε να ευχαριστιούνται να την πατάνε οι μικροί μας φίλοι. Είναι ελε..
  Χωρίς ΦΠΑ: 20,32€ 24,99€
 • SPIDERMAN
  Ο γνωστός ήρωας μικρών και μεγάλων, ο Spiderman, τώρα θα κάνει παρέα στους μικρούς μας φίλους που θα επιλέξουν αυτή την εξαιρετικής ποιότητας μοκέτα με την σφραγίδα της Ανατόλια. Είναι ελεγμένη και πιστοποιημένη, ώστε να αποτρέπει κάθε είδους αλλεργίες, ενώ παράλληλα κατακρατεί την σκόνη που αιωρείτ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 16,26€ 20,00€
 • STARS
  Μια εξαιρετικής ποιότητας παιδική μοκέτα με έντονα χαρούμενα και ζωντανά χρώματα, που θα ξετρελάνει τις μικρές μας φίλες. Έχει πυκνή ύφανση και τα χρώματά της είναι ενεξίτηλα, ενώ καθαρίζεται πολύ εύκολα χωρίς να αφήνει χνούδια. Είναι ελεγμένη και πιστοποιημένη, ώστε να απορροφά τα επικίνδυνα αιωρού..
  Χωρίς ΦΠΑ: 20,32€ 24,99€
 • TWEETY
  Χαρίστε στο παιδί σας μια μοκέτα που θα την ευχαριστηθεί και θα την αγαπήσει με τον συμπαθέστατο ήρωα κινουμένων σχεδίων, τον Τουίτι. Δώστε του την χαρά να περπατάει και να παίζει πάνω σε αυτή την μοκέτα υψηλών προδιαγραφών, που προσφέρει την απαραίτητη ζεστασιά και ασφάλεια για το παιδί σας. Με την..
  Χωρίς ΦΠΑ: 16,26€ 20,00€