Υφαντές

Όταν θέλουμε να επιλέξουμε ένα χαλί για τον χώρο μας, αλλά θέλουμε να είναι μονόχρωμο χωρίς σχέδια, η λύση είναι οι υφαντές μοκέτες, οι οποίες μπορούν να αντικαταστήσουν ένα χαλί στο σαλόνι ή στην τραπεζαρία ή στην κρεβατοκάμαρα. Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από υφαντές μοκέτες σε πολλά χρώματα και σε μοναδικές τιμές.

 

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ART_400
  Θέλετε να βάλετε ένα χαλί στον χώρο σας, αλλά να ξεφύγετε από τις τυποποιημένες διαστάσεις των χαλιών? Τότε επιλέξτε την υφαντή μοκέτα-χαλί ART που επάξια θα αντικαταστήσει ένα μοντέρνο χαλί προσφέροντας αξεπέραστη ποιότητα σε επιθυμητές διαστάσεις. Με πυκνή ύφανση και βάρος 3000gr/m2 και ύψος πέλου..
  Χωρίς ΦΠΑ: 40,65€ 50,00€
 • CASA_240
  Η μοκέτα-χαλί CASA είναι υφαντή μοκέτα εκπληκτικής αισθητικής με ξεχωριστές αποχρώσεις και ποιότητα υψηλών προδιαγραφών. Το πέλος της είναι μαλακό για ευχάριστο και άνετο πάτημα, ενώ παράλληλα καθαρίζεται πολύ εύκολα χωρίς να αφήνει χνούδια. Οι διαστάσεις της είναι επιθυμητές και είναι ιδανική ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 40,65€ 50,00€
 • HOPE_600
  Η μοκέτα HOPE είναι υφαντή μοκέτα-χαλί σε επιθυμητές διαστάσεις και διαθέσιμη σε πολλές αποχρώσεις. Ιδανική για σαλόνι ή και υπνοδωμάτια, θα σας ενθουσιάσει, τόσο η εξαιρετική της ποιότητα, όσο και οι υπέροχες αποχρώσεις της. Το βάρος της είναι 3000gr/m2 και το ύψος του πέλους είναι 20mm. ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 32,52€ 40,00€
 • IRIS_400
  Μια εκπληκτική μοκέτα Shaggy, με πυκνή ύφανση που ανικαθιστά επάξια ένα χαλί, όταν το θέλουμε σε επιθυμητές διαστάσεις. Είναι για οικιακή χρήση, ιδανική για σαλόνι αλλά και για τους περισσότερους χώρους του σπιτιού. Η σύνθεσή της είναι PP SHAGGY TRICOLOR, το βάρος της είναι 2800gr/m2, ενώ το ύψος το..
  Χωρίς ΦΠΑ: 32,52€ 40,00€
 • LONDON_600
  Η μοκέτα LONDON είναι μια υφαντή μοκέτα υψηλής ποιότητας με σχέδια μοναδικά που θα σας ενθουσιάσουν και πραγματικά θα ομορφύνουν τον χώρο σας. Είναι ιδανική για σαλόνι ή και υπνοδωμάτια, αλλά επίσης κατάλληλη για τους περισσότερους χώρους του σπιτιού. Οι διαστάσεις είναι επιθυμητές, ώστε να μπο..
  Χωρίς ΦΠΑ: 40,65€ 50,00€
 • LOTUS_100
  Μια εκπληκτική μοκέτα shaggy με αποχρώσεις που σχηματίζουν διχρωμίες, απίστευτα ανθεκτική στην φθορά και την χρήση, με πυκνή ύφανση και δυνατό αλλά παράλληλα μαλακό πέλος. Μια μοκέτα-χαλί σε επιθυμητές διαστάσεις ιδανική για σαλόνι,τραπεζαρία και κρεβατοκάμαρα, που θα σας ενθουσιάσει. Διατίθεται σε ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 40,65€ 50,00€
 • MARVEL_400
  Η μοκέτα-χαλί MARVEL, είναι υφντή μοκέτα εξαιρετικής ποίοτητας, διαθέσιμη σε πολλές αποχρώσεις και σε διαστάσεις επιθυμητές. Η σύνθεσή της είναι PP TRICOLOR, το βάρος της είναι 3000gr/m2, ενώ το ύψος του πέλους της είναι 20mm. Είναι ιδανική για σαλόνη ή και υπνοδωμάτια, λόγω της εξαίσιας αισθητικής ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 40,65€ 50,00€
 • MEGA_400
  Θέλετε χαλί αλλά δεν μπορείτε να βρείτε την διάσταση που σας ταιριάζει? Θέλετε μοκέτα επιθυμητών διαστάσεων αλλά την θέλετε με σχέδια? Τότε επιλέξτε την μοκέτα MEGA που συνδιάζει το όμορφο σχέδιο ενός μοντέρνου χαλιού με τις επιθυμητές διαστάσεις. Το βάρος της μοκέτας είναι 3000gr/m2, ενώ το ύψος το..
  Χωρίς ΦΠΑ: 40,65€ 50,00€
 • PERSA MODERN_600
  Μια μοκέτα-χαλί εξαιρετικής ποιότητας με πυκνή ύφανση, 600.000 κόμπους/m2, διαθέσιμή σε τρεις διαφορετικούς υπέροχους σχεδιασμούς και σε διαστάσεις επιθυμητές. Ιδανική για σαλόνι ή και υπνοδωμάτια, είναι αντιστατική και υποαλεργική διατηρώντας την ατμόσφαιρα του χώρου καθαρή. Με μαλακό πέλος ύψους 1..
  Χωρίς ΦΠΑ: 32,52€ 40,00€
 • RAINBOW_100
  Μια εξαιρετικής ποιότητας μοκέτα shaggy, με σχέδιο, ιδανική για τους περισσότερους χώρους του σπιτιού. Με πέλος μαλακό αλλά ανθεκτικό, καθαρίζεται εύκολα με την χρήση οικιακής ηλεκτρικής σκούπας χωρίς να αφήνει χνούδια. Διατίθεται σε 4 διαφορετικά σχέδια και σε διαστάσεις επιθυμητές. Είναι αντιστατι..
  Χωρίς ΦΠΑ: 24,39€ 30,00€