Μοκέτες

Διαθέτουμε παιδικές μοκέτες εσωτερικού χώρου, ειδικά κατασκευασμένες για νήπια και βρέφη. Είναι υποαλλεργικές ώστε να προστατεύουν την ατμόσφαιρα του χώρου που βρίσκονται τα μικρά παιδιά, δεν βγάζουν χνούδια, ενώ πλένονται πολύ εύκολα αφού τα χρώματά τους είναι ανεξίτηλα. Είναι διαθέσιμες σε επιθυμητές διαστάσεις και σε πολλά χρώματα και σχέδια. Αναλαμβάνουμε την επιμέτρηση αλλά και την τοποθέτηση της μοκέτας στον χώρο σας από εξιδικευμένο συνεργείο που διαθέτουμε.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • HAPPY FEET
  Διασκεδάστε τα παιδιά, επιλέγοντας την υφαντή μοκέτα HAPPY FEET, που είναι υψηλών προδιαγραφών, αντιστατική και υποαλεργική και καθαρίζεται πολύ εύκολα, χωρίς να αφήνει χνούδια. Ο σχεδιασμός της είναι μοναδικός, ενώ τα έντονα και χαρούμενα χρώματά της είναι ανεξίτηλα. Κατάλληλη και για αγοράκια αλλά..
  Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€ 0,00€
 • PUZZLE
  Είναι μια παιδική μοκέτα πραγματικό παιχνίδι! Χαρίστε στα παιδιά την ζεστασιά που χρειάζονται, ενώ παράλληλα κάντε τους να χαρούν με αυτή την υφαντή μοκέτα PUZZLE, που διαθέτει έντονα ανεξίτηλα χρώματα, πυκνή ύφανση και πέλος μαλακό ώστε να ευχαριστιούνται να την πατάνε οι μικροί μας φίλοι..
  Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€ 0,00€
 • WEAVES
  Παιδική μοκέτα υφαντή υψηλών προδιαγραφών, πιστοποιημένη, υποαλεργική, ώστε να διασφαλίζει την καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα για τα παιδιά. Με σχεδιασμό πολλών χρωμάτων, θα κάνει τους μικρούς μας φίλους να χαίρονται να την βλέπουν.  ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€ 0,00€
 • ΛΕΤΕΡΣ
  Μια πολύ διασκεδαστική μοκέτα υφαντή, που θα χαρίσει ατέλιωτο παιχνίδι σε όλους τους μικρούς μας φίλους. Είναι ελεγμένη και πιστοποιημένη για την προστασία από αλλεργίες, ενώ παράλληλα απορροφάει και την σκόνη της ατμόσφαιράς για την ασφάλεια και την υγιεινή των παιδιών. Διαθέτει πυκνή ύφανση, μαλακ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€ 0,00€