Στρώματα

Στο κατάστημά μας θα βρείτε στρώματα υψηλής ποιότητας, Ελληνικής προέλευσης και κατασκευής στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Διαθέτουμε στρώματα απλά, ανατομικά, ορθοπεδικά και στις τυποποιημένες διαστάσεις αλλά και κατά παραγγελία, σε επιθυμητές διαστάσεις. Τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται για τα στρώματα μας, είναι ζακάρ βαμβακερά αρίστης ποιότητας και αντοχής, όπως επίσης και ειδικά υφάσματα εμποτισμένα με aloe vera, που διαθέτουν θεραπευτικές ιδιότητες. Τα στρώματά μας γεμίζονται από 100% φυτικά υλικά, όπως είναι το βαμβάκι, το φυσικό καουτσούκ (latex), ο κοκοφήνικάς και η γιούτα. Τα ελατήρια των στρωμάτων είναι Bonnel από ανοξείδωτο ατσάλι, πολύ ισχυρά που προσδίδουν στο στρώμα σταθερότητα και μεγάλη διάρκεια ζωής. Μετρήστε τις διαστάσεις του στρώματος που θέλετε και όλα τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς για να έχετε έναν ήσυχο και υγιή ύπνο.

 

Εξειδίκευση Αναζήτησης
Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • SOFT
  Το στρώμα SOFT, είναι ένα ορθοπεδικό στρώμα, υψηλών προδιαγραφών, που αποτελείται από αραιής σύνθεσης ελλατήρια γιούτα και 100% φυσικό βαμβάκι, παρέχοντας την πιο απλή και οικονομική λύση. Διατίθεται στις τυποποιημένες διαστάσεις μονού, διπλού, ημίδιπλου ή και υπέρδιπλου κρεβατιού, αλλά και σε διαστ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 73,17€ 90,00€
 • CLASSIC
  Το στρώμα CLASSIC, είναι ένα ορθοπεδικό στρώμα, υψηλών προδιαγραφών, που αποτελείται από ελλατήρια ημίσκληρης συμπεριφοράς, επένδυση κοκκοφοίνικα, μια λεπτή στρώση αφρώδους υλικού και 100% φυσικό βαμβάκι, παρέχοντας μια καλή και οικονομική λύση ορθοπεδικού στρώματος. Διατίθεται στις τ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 97,56€ 120,00€
 • SPECIAL
  Το στρώμα SPECIAL, είναι το κορυφαίο στρώμα σε ενίσχυση και σκληρότητα στην κατηγορία των ορθοπεδικών στρωμάτων.Αποτελείται από ελλατήρια πυκνής σύνθεσης και τριπλή επένδυση φυσικών υλικών, όπως κοκκοφοίνικα, γιούτα και 100% φυσικό βαμβάκι. Ιδανικό για εσάς που θέλετε ένα σκληρό ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 162,60€ 200,00€
 • LUX
  Το στρώμα LUX, είναι ένα ανατομικό στρώμα υψηλών προδιαγραφών με ανατομική αίσθηση.Αποτελείται από ατσάλινα ελλατήρια τύπου mini bonnel και τριπλή επένδυση υλικών, όπως κοκκοφοίνικα, αφρώδους υλικού lux 2cm και 100% φυσικό βαμβάκι. Διατίθεται σ τις τυποποιημένες διαστάσεις μονού,..
  Χωρίς ΦΠΑ: 162,60€ 200,00€
 • LATEX
  Το στρώμα LATEX, είναι ένα ανατομικό στρώμα υψηλών προδιαγραφών με ανατομική αίσθηση.Αποτελείται από πολλά ατσάλινα ελλατήρια τύπου mini bonnel που προσφέρουν σκληρή εσωτερική ενίσχυση και απόλυτη στήριξη στην σπονδυλική στήλη. Στην επιφάνεια η επένδυση από φυσικό καουτσούκ (latex) 2cm σε συνδι..
  Χωρίς ΦΠΑ: 219,51€ 270,00€
 • STRAIGHT FORM
  Η σειρά STRAIGHT FORM, η οποία ανήκει στα πλήρως ανατομικά στρώματα, διαθέτει το εξελιγμένο σύστημα με σκελετό ανεξάρτητων ελλατηρίων pocket spring. Εσωτερικά διαθέτει επένδυση αφρώδους υλικού lux 2cm και 100% φυσικό βαμβάκι, που προσφέρει την ανατομική εφαρμογή ενός πλήρως ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 243,90€ 300,00€
 • BODY FIT
  Το στρώμα BODY FIT προσφέρει την απόλυτη εφαρμογή στο σώμα. Η ανεξάρτητη σύγχρονη ανάρτηση pocket spring, σε συνδιασμό με την εσωτερική επένδυση αγνών και φυσικών υλικών, όπως ο κοκκοφοίνικας, το φυσικό καουτσούκ (latex) 2cm και το 100% φυσικό βαμβάκι, δίνουν την δυνατότητα να πρ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 325,20€ 400,00€
 • BEST COMFORT
  Το στρώμα BEST COMFORT προσφέρει την τέλεια άνεση και ξεκούραση κατά την διάρκεια του ύπνου σας. Η ανεξάρτητη σύγχρονη ανάρτηση pocket spring που αποτελείται από πολλά μικρά ατσάλινα ελλατήρια μη συνδεδεμένα μεταξύ τους, όπου το κάθε ένα είναι καλυμμένο με υφασμάτινη επένδυση, επιτυγχάνει την σ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 390,24€ 480,00€