Το CARPET HOUSE ιδρύθηκε το 1973 με την επωνυμία Δουφέκας Αντώνιος και εμπορευότανε φλοκάτες και λευκά είδη.

Με το πέρασμα των χρόνων εξελίχθηκε σε ένα από τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα καταστήματα των Αθηνών αφού η αντοχή του στον χρόνο επιβεβαιώνει την προτίμηση των καταναλωτών όλα αυτά τα χρόνια. Σήμερα, το CARPET HOUSE, ανανεωμένο και εκσυγχρονισμένο όσο ποτέ, συνεχίζει την πολύχρονη πορεία του με το ίδιο ζήλο και την ίδια αφoσίωση στον πελάτη. Με την πολυετή εμπειρία μας επάνω στις ανάγκες σας, είμαστε σε θέση να τις καλύψουμε όλες, με την αξιοπιστία και την εγγύηση των 40 και πλέον ετών λειτουργίας μας.

Επίσης, τα τελευταία χρόνια προσφέρουμε τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μας και προϊόντα, στους Ναούς όλης της χώρας, με σεβασμό στην παράδοση και στις ανάγκες μιας εκκλησίας.

Τέλος, ειδικευόμαστε πλέον και στον εξοπλισμό των Δήμων, όσον αφορά τους Παισικούς σταθμούς, τις παιδικές χαρές και τα πάρκα με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ελεγμένων και πιστοποιημένων, ειδικά για την προστασία και την υγιεινή των ανθρώπων και του περιβάλλοντος.

Το CARPET HOUSE εδώ και 40 χρόνια δίνει λύσεις στα προβλήματά σας. Μην διστάζετε, επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφτείτε το κατάστημά μας και το προσωπικό μας με την πολυετή εμπειρία του, αλλά και τον σεβασμό απέναντι στις ανάγκες σας, θα σας δώσει τις λύσεις που χρειάζεστε.