Ο βιολογικός καθαρισμός των στρωμάτων είναι απαραίτητο να γίνεται ΣΩΣΤΑ και ΤΑΚΤΙΚΑ, αφού χωρίς να το γνωρίζουμε στο στρώμα μας, όσο τακτικοί και καθαροί να είμαστε κατοικούν ακάρεα, αυγά, νεκρά κύττάρα, τρύχες, μύκητες μούχλας, κ.α. τα οποία προκαλούν αλλεργίες στο αναπνευστικό και δερματικές λοιμώξεις. Ο αερισμός των στρωμάτων ή το σκούπισμα με την απλή οικιακή ηλεκτρική σκούπα είναι καλό να γίνονται αλλά δεν λύνουν το πρόβλημα.

Η λύση?? Ελάτε σε εμάς που είμαστε ειδικοί και με επαγγελματική εκπαίδευση στον βίοκαθαρισμό στρωμάτων για να σας λύσουμε το πρόβλημα. Με χρήση οξυγόνου, ειδικών μηχανών αναρρόφησης με παλμική δόνηση και εκτοξευτήρες ξηρού ατμού, αφαιρούμε πιθανούς λεκέδες (αίμα, ούρα κλπ) στην επιφάνεια του στρώματος, ενώ παράλληλα εξαφανίζουμε ακάρεα, περιττώματα, νεκρά κύτταρα, τρίχες, σωματίδια σκόνης, εξασφαλίζοντας έναν ασφαλή ύπνο.

Ο χρόνος βιοκαθαρισμού κυμαίνεται από 30 – 50 λεπτά, ενώ ενδείκνυται να γίνεται τουλάχιστον μια φορά το χρόνο ή σε περίπτωση που υπάρχουν κατοικίδια στο σπίτι κάθε 6-8 μήνες.

Ρωτήστε μας για το κόστος, το οποίο όμως είναι πολύ μικρό σε σχέση με τα προβλήματα υγείας που μπορεί να προκαλέσει ένα βρώμικο στρώμα σε όλη την οικογένεια.